Rondgang Scheveningse Bosjes 3 juni

Groen in de wijk

Periodiek worden er in (alle) delen van de Scheveningse Bosjes boswerkzaamheden uitgevoerd. Dit najaar is o.a. het perceel tussen de Scheveningseweg en de Van Stolkweg aan de beurt. Zoals u heeft kunnen zien op de Belvedère en in de andere delen van de Scheveningse Bosjes is dat op sommige plekken ingrijpend. De afgelopen weken zijn de bomen geblest die worden verwijderd of op enkele meters worden afgezaagd. Om uitleg te geven over waarom dergelijke beslissingen zijn genomen organiseert de gemeente rondgangen door de Scheveningse Bosjes.

De Beheerder van Grote Groengebieden, Michel Romeijn, nodigt u uit voor een rondgang door de Scheveningse Bosjes op 3 juni a.s om 10 uur.

De start is om 10.00 uur, verzamelen vanaf 9.45 uur bij Den Haag Werkt, het vroeger Omnigroen, dat is aan de andere kant van de Ver Huellweg tov tennispark de Bataaf. De planning van de beheerder is dat de rondleiding ca 13.00 eindigt. 

Aanmelden is nietnodig. U mag ook anderen meenemen.

Bij aankomst is er een koffiekar waar iedereen een vers bakje koffie of thee kan pakken. Voor de start zal de beheerder een korte uitleg geven en de groep opdelen over de aanwezige medewerkers die namens de gemeente de rondgang zullen begeleiden.

Meer informatie over het onderhoud is te vinden op:

https://www.hethaagsegroen.nl/scheveningsebosjes/beheren/scheveningse+bosjes+nieuws/2395982.aspx