Webinar winst uit je woning

Duurzaamheid

Het initiatief van de gemeente Den Haag en Winstuitjewoning, om collectief verduurzamingsvoorzieningen in te kopen loopt nog tot eind juni. Dit is interessant voor iedereen die erover denkt zijn huis te isoleren of andere energiebesparende maatregelen wil nemen. Heeft u het door de gemeente Den Haag, Winstuitjewoning en de Groene Buurt georganiseerde webinar gemist, dan kunt u het via onderstaande link nogmaals terugkijken.

De presentatie geeft een goed overzicht van energiebesparende maatregelen en een indicatie van de besparingen. Het voordeel van terugkijken is dat u in stukjes kunt kijken naar die onderwerpen waar u meer over wilt weten.

Vrijblijvend aanmelden voor één of meerdere collectieve inkoopactie(s) duurt 5 minuten en kan via: http://www.duurzamestad.denhaag.nl/inkoopactie.

In het kader van de Energietransitie en de grote variatie aan woningen in onze wijk, zijn we erg geïnteresseerd in de verduurzamingsmogelijkheden en kosten per woning. Wij zouden het op prijs stellen als u uw offerte zou willen delen.